, Uncategorized

TEDx Nights la Alchemy Hub Brasov

35558038_106559303584087_5004539650426011648_n

Esti fan TED? Te pasioneaza subiecte precum educatia, tehnologia si dezvoltarea?

Vrei sa impartasesti ideile tale cu alti pasionati sau vrei sa le dezbati in mod constructiv?

Iti place public speaking-ul sau, din contra, te sperie? Esti fanul unor speakeri celebri sau te-au cucerit teme  prezentate la TED?

Esti fanul numarul 1 al discursurilor TED sau ai si participat la evenimente TEDx?

Iata, ca ai o sansa grozava!

In fiecare luni seara, la Achemy HUB, proiectam filmulete TED si discutam pe temele respective cu participantii! Simplu, relaxat, ca intre prieteni! Vino impreuna cu prietenii tai, intra intr-o comunitate de oameni pasionati si creativi care cred in schimbare, care viseaza la tehnologii high-tech, care considera ca educatia este instrumentul care schimba viitorul!

Ce ai de facut? Simplu! Distribuie aceasta postare catre prietenii tai si anunta-i ca luni de la ora 19,00 vei fi la Alchemy Hub! Asta iti va permite sa ai acces gratuit la o seara TED organizata la Brasov!

Implica-te in alegerea temelor pentru proiectiile viitoare si convinge-i sa voteze temele tale! Recomanda un speech TED si, daca va avea succes in randul participantilor, vei avea un bilet gratuit pentru un prieten de-al tau!

Vino alaturi de noi sa vedem speech-uri celebre, precum cele ale lui Anthony Robbins sau Seth Godin, dar si speakeri romani de exceptie (Andrei Rosu sau Tudor Chirila, de exemplu) sau chiar discursuri ale unor brasoveni de-ai nostri!

Ne vedem in fiecare luni la Alchemy Hub Brasov (str Rosiorilor 4), intr-o locatie ultracentrala, ca sa savuram un discurs TED si sa dezbatem idei noi cu oameni curiosi si veseli!

tedx-banner

Like & Share!

Post Your Thoughts