, Uncategorized

Inchiriere sali cursuri si evenimente la Alchemy Hub Brasov

img_9741

Alchemy Hub Brasov este o locatie destinata atat inchirierii de desk-uri in sistem de coworking, cat si sali pentru evenimente, prezentari, cursuri, traininguri, workshopuri, conferinte de presa, consultanta, expozitii, etc. Spatiile se adreseaza si freelancerilor, avocatilor, psihologilor, recrutorilor, trainerilor, coachi-lor, agentilor imobiliari sau voluntarilor din ONG-uri pentru activitati specifice (consultanta, public speaking, terapie, negocieri, recrutare personal).

Locatia este ultra-centrala (in Centrul Civic din Brasov), in spatele Registrului Comertului, aproape de banci, restaurante, statii taxi si autobuz, firme de curierat, institutii publice pe str Rosiorilor, nr 4.

Salile de la Alchemy Hub reprezinta elementele alchimiei:

  1. Sala AER are circa 40 mp si poate gazdui circa 30 persoane in format teatru. Este dotata cu ecran de proiectie si videoproiector si dispune de lumina naturala din belsug. Se preteaza foarte bine pentru conferinte si prezentari, dar si pentru cursuri.
  2. Sala APA are 37 mp si este potrivita pentru cursuri si workshopuri. Are ecran de proiectie mobil si videoproiector si dispune de lumina naturala din belsug.
  3. Sala PAMANT are circa 20 mp si se potriveste pentru cursuri mai restranse sau workshopuri.

Hub-ul dispune de spatii comune precum: o bucatarie mare dotata si utilata si doua toalete si poate oferi, la cerere, mobilier pt cursuri (mese, suport videoproiector, flipchart, etc) si ofera acces la internet si birotica, automat cafea.

Galerie foto: https://www.facebook.com/AlchemyHubBrasov/posts/306754979696261

Putem oferi spatii pentru proiecte finantate prin fonduri europene POCU (fost POSDRU),  POCA (fost PODCA), Erasmus+, PNDR sau altele.

Informatii si oferte: office@alchemy-hub.ro , 0730830760

There is one comment

  1. Buna ziua ma intereseaza care ar fi pretul salii pentru curs de max 7-8 persoane. Durata cursului este o luna de la ora 9.00-15.00. Se organizeaza de 3-4 ori pe an. Mesele si scaune avem ale noastre.

Post Your Thoughts