Despre Alchemy-HUB

Ce este coworkingul?

O abordare noua, moderna, eficienta pentru freelanceri si antreprenori care doresc sa aiba resurse “serioase” la indemana (birou, logistica, sala de conferinte). Dar nu isi permit o investitie in asa ceva sau calatoresc si au nevoie de un spatiu de acest gen pt un timp limitat. De exemplu, un recrutor din Bucuresti poate veni la Brasov pt a se intalni intr-un mediu business cu candidatii la un job, nu intr-o cafenea. Sau, un antreprenor, roman sau strain, aflat in calatorie de afaceri se poate intalni cu parteneri din Brasov altundeva decat la restaurant sau in lobby-ul unui hotel.

In coworking, resursele sunt comune, iar membrii hub-ului lucreaza impreuna cu ele si isi maximizeaza eficienta activitatii lor. Ei contruiesc o comunitate, o retea si un mediu propice pentru dezvoltarea afacerilor.

Despre noi

Cine suntem? O echipa tanara, energica, creativa si profesionista orientate spre gasirea de solutii, pasionati de dezvoltare personala si profesionala, veseli si muncitori.

De ce CO-WORKING? Pai, cu ce rimeaza? Cu NETWORKING, desigur ! J Iar noua ne place sa creem cadrul “safe” in care toti participantii sa poata sa interactioneze eficient, sa facilitam realizarea de noi contacte, proiecte si constructia unei comunitati de afaceri.

De ce a aparut Alchemy Hub in Brasov? Ca raspuns la nevoie comunitatii de a folosi instrumente flexibile, eficiente, de a avea acces la servicii noi, adaptate cerintelor pietei.

Cu ce ne deosebim? Oferim o infrastructura potrivita pentru freelanceri si startup-uri, dar si pt lucrul in echipa, facilitam posibilitatea de a gasi rapid client si furnizori pt bunurile si serviciile oferite de catre “alchimisti”, dar si acces la mentorat, la modele de business, evenimente dedicate, cursuri utile.

Ce oferim?

Spatii pentru co-working (locuri la birouri in sali separate cu posibilitatea de a fi incuiate), sali pentru cursuri diverse (25-30 persoane), sala de evenimente (maxim 40 persoane in format teatru), acces la bucatarie, doua grupuri sanitare. Fiecare co-worker are propriul loc la un birou si poate folosi gratuit internetul (wi-fi si LAN), precum si linia telefonica pentru a primi si trimite faxuri, copiator si scanner. In plus, am inceput sa construim o biblioteca cu carti utile din domeniul afacerilor si al dezvoltarii personale, carti ce pot fi imprumutate de catre coworkeri.

Locatia este supravegheata video non-stop si este amplasata langa o firma de protectie si paza, pe aceeasi strada cu Politia Brasov. In plus, spatial este dotat cu stingatoare de incendiu si trusa sanitara, pe care nu dorim sa le folosim vreodata, dar este bine sa le avem la indemana.

Alchemy Hub se afla amplasat intr-o zona ultra-centrala, zona de business a Brasovului,  in Centrul Civic, in apropiere fiind banci, institutii, Registrul Comertului, Camera de Comert, curierat DHL, Politia Brasov, birouri de avocati/juristi/mediatori, dar si magazine diverse, restaurante, pub-uri,  parc, sali de sport, spitale, biserica, pensiuni, loc de joaca pentru copii, teren de sport, clinici, benzinarie, etc. Locatia este situata extrem de aproape de statii de transport in comun si taxiuri, zona pentru parcarea bicicletelor, intr-o zona foarte linistita si sigura. Exista posibilitati de parcare autovehicule, atat langa Hub, cat si pe bulevardul principal (15 Noiembrie).

Dar, dincolo de aceste facilitati, credem ca cel mai important este accesul la comunitatea alchimistilor, oameni pasioanti de dezvoltare personala si profesionala, implicate in activitati comunitare si lideri de opinie in diferite domenii. Principiul alchimiei este acela de a aduce impreuna elemente diferite (Pamant, Apa, Aer si Foc) pentru  a crea ceva nou, Aurul acela pe care il visau alchimistii medievali. Iar asta se intampla in Alchemy Hub: poti gasi clienti,  mentori, furnizori, poti rula idei, poti cere feed-back de la oameni ca tine, poti experimenta si poti face un networking de calitate. Este un spatiu in care cream sinergii si crestem impreuna!

Cunoscutul blogger Florin Rosoga, co-worker la randul lui, spune despre activitatea din hub:  “ Se genereaza o comunitate, un ferment de idei, din discutiile pe care le ai cu cei alaturi de care imparti spatial de lucru. Bine, daca vrei, poti sa o freci si aici, dar nu mult ca nimeni nu are vreme toata ziua de conversatii. Pe scurt, aici esti mult mai concentrat; vii cu mentalitatea de job , nu este ce sa te distraga ca acasa. Esti mult mai eficient ”.

Cui ne adresam?

Tuturor celor care doresc sa lucreze singuri sau in echipa pe diferite proiecte, freelancerilor, antreprenorilor, psihologilor, avocatilor, trainerilor, consultantilor, agenti imobiliari, juristilor, evaluatorilor, vanzatorilor de orice fel, recrutorilor, pasionatilor de IT, design, advertising, copywriting, foto, etc

Dar spatiile comune (sala de curs si sala de evenimente) este la dispozitia celor care doresc sa organizeze atfel de evenimente, indiferent daca sunt sau nu coworkeri alchimisti.

Cui nu ne adresam?

Compozitorilor de arii pentru baterie si trombon, imblanzitorilor de tigri, chimistilor pasionati de explozii, etc. J Glumim, desigur! Dar, ne dorim sa avem alaturi de noi persoane compatibile, care sa respecte coworkerii din hub.